wypróbuję
[O2] [FL] Demontaż listew ozdobnych wnętrza
Zwiń
X
-
[O2] [FL] Demontaż listew ozdobnych wnętrza
... standardowa wstawka - "szukalem na forum, ale nie znalazlem", zeby nie bylo ...
Mam pytanie do osob manualnie uzdolnionych z wiekszym doswiadczeniem od mojego w wspawach demontazu plastikow wnetrza ... Chcialbym polakierowac listwy (u mnie obecnie te srebrne) na np czern fortepianowa.
Stad moje pytanie - jak sie je demontuje, gdzie i z jaka sila nalezy pociagnac zeby czegos nie polamac, czy moze sa poprzykrecane itd ?
Z gory serdecznie dziekuje za podpowiedz
-
-
Re: [FL] Demontaż listew ozdobnych wnętrza
Zamieszczone przez andrzej-tdiTo raczej za mało czasu na to poświeciłeś :lol:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=44152
Dziekuje Ci serdecznie za podpowiedz.
Szkoda ze to nie jest trywialne (przod tak, ale drzwi nie)
Jeszcze raz dzieki
Komentarz
-
-
Trusek zapodaj jakąć fotkę jak to wyszło. Sam malujesz czy lakiernik ?Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez phrixTrusek zapodaj jakąć fotkę jak to wyszło. Sam malujesz czy lakiernik ?
ps wzielo mnie jak siedzialem w nowej Lagunie - tam byly w niej listwy wlsnie czarny polysk. Calkiem ladnie to wyglada. W Insigni tez to widzialem, tez klasa.
Martwi mnie tylko to rozbebeszanie tych drzwi, ale moze pogodze to z przyciemnieniem szyb
Komentarz
-
-
Trusek, rozważ oklejenie tych listew jak zrobil Maru123
demontaż jest prosty(mówię o bokach) ale z montażem trzeba sie nieco pomęczyć- albo wklejasz na klej montazowy albo ..... blachowkrętyprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
tam byly w niej listwy wlsnie czarny polyskSzlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
Karbon moim zdaniem wygląda jak cerata... :szeroki_usmiech
Myślałem o czymś takim, tylko troche lepszej jakości. Strasznie ciemno i smutno jest w O2 a aluminium do mnie nie przemawia. Na "Plastikowe drewno" może bym się skusił, gdybym zobaczył jak to wygląda live. :shock:
Sory za OTSzlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
Komentarz